Aften i Athen

gresk aften

MelitzanosalataAuberginepurè av grillet auberginer som blandes med extra virgin oliven olje og persille.

Hummus med stekt paprika– Kirkertermos med sesampasta og spisskumin. Rund og balansert sødme.

Garides saganaki– Reker stekt  med ferske tomater, ouzo og hvitløk. Toppet med feta ost og koriander. Vi lager den gjerne ekstra sterk!

Grillet Haloumi med tomat & basilikum -Gresk-kypriotisk ost  av sau og geit. Det er en fast ost som er litt salt i smaken og egner seg utmerket til å grilles.
Liker du varm mozarella burde du prøve denne osten!!

Arnisia paidakia med elies kalamatas -Lammecarrè marinert i honning, hvitløk og hvitvin, bakt i ovnen med rotgrønnsaker.
En spesialitet fra Athen!

Meli med giaourti kai frouta epoxisGresk yoghurt med honning- og vaniljefruktsalat.

Vi trenger din bestilling senest kl 3 dager før levering for å få bestilt varer og produsert maten.

Minimumsantall ved bestilling: 10 personer

Kuvertpris Kr. 495 +  15% Mva.

Bestill her