Fornøyde kunder

”Ville bare sende en tilbakemelding på den gode maten dere leverte til oss i går. Både maten og kaken ble rost opp i skyene av personalet her og jeg fikk flere spørsmål om hvem som hadde levert maten.

Takk for god service dette skoleåret.”
Aina Kalstrup
Jeriko Skole

Hei!

Tusen takk for den fantastiske maten dere leverer til oss hver dag! Alle på kontoret er blitt mer fornøyde og gleder seg enda mer til å komme på jobb  🙂

Dorotea – Tag Arkitekter

 

Kjære Hotel Havana alle som bidro med deilig mat på lørdag!
 
Tusen takk for nydelig mat til konfirmasjonen til Christina – den var fantastisk god. Gjestene skrøt av maten og lurte på hvor vi hadde bestilt den, og vi kunne stolt fortelle at den var fra Hotel Havana 🙂

Hilsen Tone

 

Det gikk kjempebra forrige søndag! Kokken var ute i god tid og helt i rute når vi kom hjem! Han var ryddig, diskret og effektiv og ikke minst hyggelig og lagde nydelig paella!

Han fortalte litt om maten og paellaens historie før han serverte oss alle! Alle koste seg veldig med maten, falt i smak hos alle sammen og vi spiste alle sammen litt for mye og ble veldig mette!
Før vi visste ordet av det hadde kokken ryddet og var ute av døra, han gjorde en kjempejobb og dette er noe jeg mer enn gjerne anbefaler til andre som vurderer denne serveringsmuligheter:-)

Vi er på alle måter strålende fornøyd med en meget hyggelig dåpsdag, akkurat som vi ønsket oss!

Med glad hilsen fra,
Cathrine

 

Hei.

Tusen takk for kjempegod tapas! Vi er VELDIG fornøyde med maten og god service.

Alle gjestene skrøt av maten. En av gjestene er kokk og hun mente det var den beste tapas hun hadde smakt hos et cateringfirma:) all ære til dere!
Og takk for god service til allergikeren.

Mvh Kjersti

 

Hei!

Alle synes maten som vi bestilte av dere til barndåpen var fantastisk og vi var kjempefornøyde. Vi hadde en del rester og spiste restene til lunsj og middag i 3 dager etter dåpen og var like fornøyde. Tusen takk.

Hilsen Charlotte

 

Maten og deres service var fantastisk. Alle var svært fornøyd. Flere gjester spurte hvor maten komme fra.

Tusen takk.

Simon-Peter